lørdag den 29. januar 2011

♥ ♥ mit moderhjerte smeltede ♥♥

Se lige hvad mine piger har inviteret mig på. (Anede godt at et eller andet var undervejs mellem de sagte stemmer og tøsefnis) Vi har alle 4 været ramt af en omgang opkast og maveonde. Alle er ved at være friske, men jeg hænger stadig lidt i bremsen....og pigerne tænkte, at jeg havde brug for at de lige hyggede lidt om mig - ÅH hvor er de da betænksomme, de små vidundere. Det varmer altså helt ind i mit moder ♥  Jeg takkede promte ja tak til deres lille eftermiddags arrangement med cacaoshot og frug fad. Min mave sagde nej, men mit hjerte sagde JA!! Man kan jo ikke andet, vel?


4 kommentarer:

*Michelle sagde ...

hi hi hvor skønt :-)

Gry-K. sagde ...

Så søtt :-)

Iben sagde ...

Aiij hvor er de skønne og betænksomme de 2 skønne piger. Tror godt jeg kan gætte hvor de har dén egenskab fra (: Og sans for detaljen har de da også med de fine servietter og den pink tallerken. Håber i alle sammen er kommet helt på toppen igen?

Kram Iben

Anne Dorte sagde ...

Tak Iben, vi er alle friske igen,dejligt(: - ja der er dage hvor pigerne virkelig har fat i den lange ende af det gode i livet....moren prøver at printe ind i dem, at man skal behandle andre, som man selv ønsker at blive behandlet...betænksomhed er riiigtig godt! SÅ har vi også dage, hvor det virker som mottoet er ikke eksisterende - sådan er livet jo også!