torsdag den 21. juli 2011

In the rainbowSå fik jeg oplevet regnbuen over Århus. Imponerende!!! Jeg var afsted med min kollega Dorte og et par af pigerne.....en rigtig hyggetur hvor vi fik rørt lattermusklerne og saftsusme om ikke vi lige fik 'reminder' om, at vi skulle være stille - uuuupppsss!!!! Det var sgu da temmelig flovt, for os 'voksne'! Vi var på vej ind i et kulsort rum og pludselig blev vi skræmt (af hinanden - hvad ellers???). Et pige hvin fører så vi andres hvin med sig og det var bestem ikke velanset!! Vi havde det sjovt!!!
- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Nørkærvej,Arden,Danmark

5 kommentarer:

vidunderlige univers sagde ...

hej... Ja det må være flot deroppe fra.. Men jeg er sikker på at der kommer jeg ikke op.. Så¨er det jo godt at andre kan gi et indblik:0)
MHT din kommentar på min blog om mit pædagogiske arbejde - er jeg på en daghøjskole med unge kontanthjælpsmodtagere.. Mange vil videre som pædagog - men det kræver en llaaannng omvej da de først er ved at tage en grunduddannelse (tja fra 6- 10 kl. niveau folkeskole)Ofte har de været i systemet nogle år, så det er tungt arbejde for de unge.. heldigt for mig har jeg også kreative værksteder.. og lige som dig - er jeg osse glad for mit job.. :0)Min profil trænger til opdatering - kan godt se det.. hæ hæ Dit job lyder også spændende...:0)

Lotte sagde ...

Hej
Jeg så på smilerynker.dk at du gerne ville i kontakt med mig. Jeg har en blog der hedder troldebassernesmor.blogspot.com du er velkommen til at skrive
Lotte

Anne Dorte sagde ...

Iben: Tak for info...så blev min nysgerrighed stillet :)

Lotte: Åh hvor godt at du så min besked. Jeg kan ikke få adgang til din blog, den fortæller at jeg skal inviteres af dig?? Kan det passe?

Lotte sagde ...

Det lyder mærkeligt, jeg kan prøve at melde mig som fast læser på din blog og se om det virker

Anne Dorte sagde ...

Når jeg forsøger at 'trykke' på Lotte ud foran dine kommentarer, kommer jeg ind på din profil og kan se de blogs du følger, men der står ikke at du selv har en blog og jeg har prøvet at søge via google, men igen får jeg bare at vide at jeg skal kontakte dig for at blive inviteres...hmmm underligt. Det kan da være at jeg kan 'finde' dig hvis du bliver fast læser her...du skal være velkommen ;-)