fredag den 25. november 2011

Adventskitschkrans

Jeg gik egentlig og havde en dejlig drøm om at 4 hvide bloklys på et muselmalet fad skulle være vores advents'krans' - så sket der lige en hel masse, som slet slet ikke skal ud i offentlig forum, vel dejlige Dorte og enden på den situation medførte så, at denne unikke krans står og pynter i mit hjem - I guder den krans har fået mange dræbende blikke og meget meget få positive kommentarer - jeg er glad for min krans og her hos mig er det betydningsfuldt at være unik!!!

5 kommentarer:

monaelisabeth sagde ...

Den er rigtig sjov ..
og bestemt ikke kedelig.
Og bestemt også unik :o)
mvh Mona

Dorthe Thorup sagde ...

Ej seriøst Anne Dorte - Det kan du ikke være bekendt! Nu har du været "væk" så længe og så dukker du op med den SMUKKESTE adventskrans i hele verden!!! Fy skam dig:-)

Det er edderfløjteme flot! Jeg er vildt misundelig - Kan vi ikke aftale at du har den i lige uger, så har jeg den i ulige uger:-) (Så kan du låne min lynhurtige løsning af en adventkrans, når jeg har din) Altså jeg synes det ville være en meget fair deal:-)

Anne Dorte sagde ...

Ja Mona den er alt andet end traditionel (:

Dorthe, du har jo lige opfundet adventskransens byttecentral hehe - det kan være at advenskransens turnusordning skal iværksættes haha - det jul det cool!! Fis og ballade gør alle mennesker glade!!

KirstenK sagde ...

Jamen den er da helt fantastisk, farverig og fin!

Anne Dorte sagde ...

Tak Kirsten (: