lørdag den 28. april 2012

3. pladsen i hus

Frida har haft en super dag på rideskolen. Hun har redet sit første ridestævne og sørme om ikke kun fik en fin roset! En 3. plads blev det til.
Det har været en kæmpe stor og positiv oplevelse for hende! (Og for vi andre i familien - det varmer ubeskrivelig meget i et forældrehjerte, når ungerne trives...det kender du sikkert godt?)
Faktisk startede det allerede fredag aften hvor en flok piger samt et par drenge overnattede på rideskolen og hyggede max, for så at stå op sammen og gøre klar til dagens stævne!



- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Skomagerhuset sagde ...

Ja jeg kan godt forstå hun er stolt og dig med jeg kender alt til det, De er dejlige de unger uanset alder bliver de jo ved med at være ens børn Sm;)er

Mette Houg sagde ...

Hvor flot, at hun til hendes første stævne kom på en 3 plads- kan godt forstår at i er stolte!.
God søndag til dig og dine!
Kh. mette

Janni sagde ...

Tillykke til Frida. Hvor er hun sej. Ja...der er ikke noget som kan varme et forældrehjerte mere end vores dejlige børn. Hils Frida og ønsk hende tillykke med den flotte 3 plads og en hilsen/knus til Signe. Skønne piger i har.Knus Janni

Udda Bella sagde ...

Oh den fornemmelse kender jeg. Har selv to ride/spring piger og det sug i maven man får som mor, når de får den sløjfe er så fedt! Hvad sprang din datter?